Autamme digitaalisin, sertifioiduin metodein yrityksiä kehittämään kestävää yrityskulttuuria, erityisesti ympäristövastuun alueella.

Visokon tarina

Visoko syntyi, koska perustajansa Vuokko isokorpi tunnisti tarpeen auttaa asiakkaita nopeasti muuttuvassa maailmassa. Konkreettinen apu on saada vastuullisuus näkyväksi ja lisätä kestävää yrityskulttuuria. Yhdessä vahvojen ammattilaisten kanssa syntyivät digitaaliset, ketterät konsultoinnin menetelmät, joiden avulla asiakas säästää aikaa, rahaa ja vaivaa.

Uudistaminen lähti muutoksen tarpeesta – tarpeesta kestävään yrityskulttuuriin ja hyvinvointiin.

Kaunis maisema suolampi ja suopursuja iltavalossa

Kuva: Monni Himari

Visokon perustajasta sanottua

Olen seurannut Visokon matkaa sen perustamisesta lähtien. Vuokolla on ollut selkeä suunta ja määrätietoinen ote Visokon palveluiden kehittämisessä. Hänellä on vahvaa perusosaamista maustettuna kestävän kehityksen ja luontopääoman osaamisella sekä visionäärinen kyky luodata tuevaisuuteen.”
– Anne Porthen, Green Care Luontovoima, Toiminnanjohtaja Kansalaisareena

 

”Visokon missio on ympäristövastuutyön ytimessä. Vuokolla on pitkä ja laaja kokemus sekä osaaminen. Tästä huolimatta hänellä on tahto oppia aina vain lisää ja suhtautua uteliaasti kaikkeen uuteen. Vuokko ja Visoko toimivat joustavasti ja ketterästi. Maailma on parempi paikka Vuokon ja Visokon ansiosta.”
– Ekokompassin auditoija Anu Hakala Kierrätyskeskuksesta