MISSIOMME on lisätä rakkautta maailmaan hyvinvoinnin, luonnonsuojelun ja kestävän kehityksen keinoin ihminen ja yritys kerrallaan.

Visokon tarina

On uskallettava olla rohkea, kyseenalaistaa ja tehdä kysymyksiä. Uudistaminen lähtee muutoksen tarpeesta – tarpeesta kestävään hyvinvointiin. Eräässä sijoitusillassa puhuja ja illan isäntä lausui viisaimmat ja havahduttavimmat sijoitusfoorumeissa koskaan neljännesvuosisadan aikana kuulemani sanat: Tärkein tavoite sijoittamisessa on huolehtia sukupolvisten arvojen toteutumisesta ja ottaa huomioon tulevat sukupolvet. Vastaavasti maailmanpankin pääjohtajan Ismail Serageldinin mukaan kestävä kehitys tarkoittaa sitä, että jätämme tuleville sukupolville yhtä paljon mahdollisuuksia kuin meillä on ollut, ellei jopa enemmän.

Kaunis maisema suolampi ja suopursuja iltavalossa

Kuva: Monni Himari

Visokon perustaja

Alussa oli luonto, kynä ja Vuokko. Tarinani syntyi korpimailta ja kulki arvojen ja urasuunnan muutoksen kautta yrittäjyyteen. Ympyrä sulkeutuu ja autan yrityksiä vastuullisuustyössä luonnon hyväksi, jotta myös tulevilla sukupolvilla on puhdas ja elinkelpoinen ympäristö.